Clubterrein huren

Scouting Andriessengroep biedt je de mogelijkheid om het clubterrein en de twee gebouwen daarop te huren. Het eerste gebouw kan slaapruimte bieden aan 50 personen. Het tweede gebouw kan slaapruimte bieden aan 30 personen, maar wordt in de praktijk vaak gebruikt voor binnenactiviteiten. Op het buitenterrein passen groepstenten tot groepen van 60 personen. In de ruimtes staan geen vaste bedden, dus kunnen de ruimtes ook gebruikt worden voor vergaderingen, workshops of andere activiteiten. Het clubterrein en de twee gebouwen worden maar aan één huurder tegelijk verhuurd, hierdoor is de accomodatie erg geschikt voor verhuur voor groepskampen, schoolkampen en kindervakantieweken.

Doelgroepen

De accommodatie wordt verhuurd aan huurders met een maatschappelijk, onderwijs en/of sociaal/culturele doeleinden, zonder winstoogmerk en niet zijnd commercieel van aard. Bijvoorbeeld: onderwijsinstellingen, sport, muziek, wijkverenigingen, scoutinggroepen, jongerenwerk, carnavalsverenigingen, godsdienstige verenigingen.
Er is op onze accomodatie een mogelijkheid tot het houden van weekendkampen, weekenden, zomerkampen, vergaderingen, kinderfeestjes, workshops etc. 
De accomodatie wordt het gehele jaar verhuurd wanneer de scoutinggroep zelf geen bijeenkomsten of activiteiten heeft, of in overleg.

Het terrein

Het terrein is ongeveer 2000m² en is volledig afgesloten met een hekwerk. Op het terrein staan een zitkuil met vuurschaal, fietsenstalling, speelvelden voor en achter (waarbij het speelveld achter 2 goals heeft), speelberg en twee gebouwen. De gebouwen staan haaks op elkaar, met ongeveer 5 meter ruimte om naar het achterterrein te lopen. Beide gebouwen hebben een overkapping van ~1.5m breed aan de voorste lange zijde, zodat er bij regen alsnog droog buiten gezeten kan worden.
gebouw1a

De gebouwen

In totaal zijn er in de twee gebouwen 3 lokalen, 1 keuken en 1 sanitairruimte (in totaal 4 toiletten, 2 douches). De gebouwen hebben geen hal; alle ruimtes zijn bereikbaar via de deuren onder de overkapping.

In het eerste gebouw bevinden zich twee lokalen die ter beschikking staan voor de verhuur: Beverlokaal en Welpenlokaal. Tussen deze lokalen zitten verplaatsbare kasten, om er desgewenst één grote ruimte van te maken. Een grafische weergave van dit gebouw en de maatvoering hiervan is hieronder in de horizontale afbeelding gemaakt.
In het tweede gebouw bevinden zich de sanitairruimte, keuken en het derde lokaal: Scoutlokaal. Het scoutslokaal bevat houten scheidingsschotten (onder dicht, boven open) om de ruimte in subhoeken ("patrouillehokken") te scheiden. Een grafische weergave van dit gebouw en de maatvoering hiervan is hieronder in de vertikale afbeelding gemaakt.

gebouw1a

 

Locatie

Het scoutingterrein ligt in het dorpsbos van Oud Gastel. In het dorsbos bevindt zich het speelbos. Op loopafstand van het scoutingterrein zit een vijver en het een openluchtzwembad (Zwembad Blankershove). Het busstation van Oud Gastel is op 5 minuten wandelen afstand, het dorpscentrum binnen 10 minuten. Het Scoutingterrein heeft geen directe buren. Op de interactieve kaart hieronder zie je een aantal faciliteiten die op loopafstand te vinden zijn vanaf het scoutingterrein (de scouting is hierin het blauwe icoon).

Beschikbaarheid

De accomodatie wordt het gehele jaar verhuurd wanneer de scoutinggroep zelf geen bijeenkomsten of activiteiten heeft, of in overleg.
Op vrijdagavond en zaterdagochtend draait de scouting bijeenkomsten en wordt er in principe niet verhuurd. Uitzonderingen hierop zijn de carnavals-, zomer*- en kerstvakantie, en tijdens het pinkster- en hemelvaartweekend. In de vakanties wordt er van zaterdag tot zaterdag verhuurd, tijdens het hemelvaartsweekend van ten minste donderdag tot zondag en tijdens het pinksterweekend van tenminste vrijdag tot maandag. Afwijken is hier in overleg mogelijk. Buiten de vakanties en het pinkster- en hemelvaartweekend is het ook per dag(deel) te huur.
Op de aankomstdag kunnen huurders vanaf 13:00 aankomen, op de vertrekdag kunnen huurders tot 12:00 vertrekken. 
*=zomervakantie start vanaf 1 juli.

De beschikbare dagen dat de accomodatie nog vrij is, is te vinden in onze verhuur agenda. Deze vind u onder het hoofdmenu, of via deze link.

Tarieven huur accomodatie

Voor verhuurovereenkomsten opgesteld vanaf 1-1-2020 gelden de volgende prijzen bij overnachtingen:

  • Prijs per persoon** per nacht: €4.50 (per 1-1-2024 €5.00)

** = Met een minimum van 20 personen. Huren voor minder dan 20 personen is mogelijk, maar dan wordt er voor 20 personen huur gefactureerd.

Indien het clubgebouw gehuurd wordt voor een dagdeel, wordt het gebruik van de ruimte gerekend, in plaats van het aantal personen. Hierin is de accomodatie per lokaal te huren, waarbij ten minste 2 ruimtes + terrein gehuurd wordt. De toiletten zijn in dit geval ook open zonder meerpijs.

  • Keuken  €25
  • Scoutslokaal (groot lokaal)  €25
  • Beverlokaal (klein lokaal)  €15
  • Welpenlokaal (groot lokaal)  €25
  • Terrein  €25
    Indien alles gehuurd wordt:  €100

In beide gevallen is er een borg die bij de huurprijs zit. Deze is afhankleijk van de doelgroep, huurperiode en aantal personen, maar altijd een percentage van de huurprijs. De borg ontvangen we vooraf als voorschot voor de huur. Tijdens de verhuur zal het verbruikte gas, water en elektra worden gemeten, en na de huur gefactureerd worden. Indien er geen verdere punten verrekend dienen te worden, zullen de verbruikskosten in mindering worden gebracht van de borg, waarna het reseterende bedrag van de borg wordt teruggeboekt naar de huurder. Een volledig overzicht van de prijzen is hier te vinden.

Voorwaarden verhuur accomodatie

Onze volledige verhuurvoorwaarden zijn te vinden onder deze link

Postadres

Het postadres tijdens de huur is:

[naam persoon]
[naam hurende groep]
Scouting Andriessengroep
P/A van Glymesstraat 5
4751HA Oud Gastel

Informatie/reserveringen/spoed

Voor informatie en of reserveringen mail naar: verhuur(apenstaartje)scoutingandriessen.nl
In het geval van spoed is onze verhuurbeheerder te bereiken op 42792775-60 (dit telefoonnummer staat achterstevoren)